Onze diensten

Bij ons bent u op het juiste adres voor verscheidene services. Naast de genoemde diensten bieden wij uiteraard ook maatwerk. Laat ons uw wensen weten.

Schipholvervoer

Naar en van Schiphol met onze Schiphol Taxi Service. Het mooiste begin van uw vakantie begint al bij het vertrek van uw huis naar de luchthaven. Wij verzorgen dit vervoer graag voor u. Het is mogelijk om u per gewone/ luxe taxi of taxibusje te laten vervoeren. Een transfer van of naar de nationale luchthaven reserveren kan direct op onze site. Ook kunt u vrijblijvend informeren bij de medewerkers van ons 7 dagen per week bereikbaarheidsdienst op telefoonnummer 0031 (0) 20 260 16 16.

ONINE BOEKEN

Vip en Zakelijk vervoer

Wilt u uw zakenrelaties of Vip’s ophalen of wegbrengen? 24htaxi.nl heeft zeer representatieve voertuigen, gecertificeerde chauffeurs en een hoog serviceniveau. Onze chauffeurs beschikken over speciale diploma’s om VIP’s en directieleden veilig te vervoeren. Zeven dagen in de week, week in week uit, bij alle verkeers- en weersomstandigheden en vaak onder tijdsdruk. Het beroep van directiechauffeur vereist enorm verantwoordelijkheidsgevoel, speciale kennis en vaardigheden. Zodat in elke verkeerssituatie de juiste keuzes worden gemaakt. Daarnaast stelt de chauffeur alles in het werk om degene die hij vervoert altijd zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Dienstbaarheid en (re)presentatie spelen daarin een sleutelrol. Méér dan alleen de vervoerder zijn. Voor bedrijven kunnen we behalve het complete personenvervoer verzorgen ook het budget bewaken en periodiek rapporteren.

BOEK ONLINE

Evenementenvervoer

24htaxi.nl biedt tevens evenementenvervoer aan. U wordt niet alleen thuis opgehaald en op bestemming afgezet, nee onze service gaat verder. Wij kunnen u overal ophalen en afzetten daarnaast kunnen wij u later wanneer u genoten heeft, tevens weer ophalen en afzetten op elk gewenste bestemming voor zeer aantrekkelijke deals. Onze taxi’s en taxibusjes zijn ruim en comfortabel ingericht. Wij staan garant voor de kwaliteit van ons vervoer, zodat u zorgeloos op de plaats van bestemming zal komen. Voor meer informatie bel met onze taxicentrale 0031 (0) 20 260 16 16, 7 dagen per week.

ONLINE BOEKEN

Tours

Met genoegen verzorgt 24htaxi.nl rondritten langs interessante bezienswaardigheden zoals De Zaanse Schans, Amsterdamse grachten, De Keukenhof enzv… Uiteraard kunt u ook zelf een tour samenstellen. Meer informatie hierover kunt u inwinnen bij onze taxicentrale 0031 (0) 20 260 16 16, 7 dagen per week.

BOEK ONLINE

Voor meer informatie bel met onze taxicentrale +3123 333 33 33, we staan 24 uur, 7 dagen per week voor u klaar.

Met ons verzekert u, uzelf dat u in stijl, op elk gewenst moment vervoerd wordt.

Over ons

Wij zijn toonaangevend vervoersbedrijf met gevarieerde diensten en professionele chauffeurs. Wij hebben een gevarieerd wagenpark van luxe tot zeer luxe wagens en minibussen. Uw comfort en veiligheid zijn voor ons prioriteit.

Kom in contact

Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon:
020 260 1616

Website: www.24htaxi.nl

Volg ons op social media